начало   начало   .   за компанията   за фирмата    .   контакти   контакти     .   кариери   кариери                              bg     en     de     
ТЪРГОВИЯ        .         СТРОИТЕЛСТВО     .        ИМОТИ
bulgarien keywords

Skip Navigation Links
Строителни продукти  Expand Строителни продукти  
Строителна химия и смеси  Expand Строителна химия и смеси  
Топлоизолации   Expand Топлоизолации   
Сухо строителство  Expand Сухо строителство  
Бои, лакове, мазилки  Expand Бои, лакове, мазилки  
Врати  Expand Врати  
За банята  Expand За банята  
Отводнителни системи   Expand Отводнителни системи   
Покривно осветление  Expand Покривно осветление  
Слънцезащита  Expand Слънцезащита  
Инструменти  Expand Инструменти  
Пожарозащитни завеси, димни бариери  Expand Пожарозащитни завеси, димни бариери  
bulgarien keywords

Skip Navigation Links Начало » Търговия » ПРОДУКТИ » Сухо строителство Принтирай  ИзпратиСглобяемото “сухо” строителство има своите корени далеч в миналото, когато в страните, богати на дървесина, като тези в Северна и Средна Европа, в Далечния Изток и по-късно в Северна Америка жилищното и обществено строителство се извършвало изключително на базата на дървени конструкции. И днес като пести време, този строителен метод носи бърза възвращаемост на вложените средства. Липсата на строителна влага позволява обзавеждането буквално часове след приключване на бояджийските работи.


Използваните при строителство материали и конструкции оказват съществено влияние върху нашата жизнена среда. С осигуряване на звукоизолация се защитават помещенията от дразнещия шум. Преградните стени и окачени тавани като пластични облицовки и кухо изолационно пространство постигат забележително добри стойности на звукоизолация, звуковата енергия се поглъща ефективно.

Строителната пожарозащита служи за защита на живота и здравето както и запазването на реални материални стойности и поради това се изисква от закона. Системите за сухо строителство поради добрите си пожарозащитни технически характеристики дават значителен принос в предотвратяването на пожарите. Пожарозащитните технически качества на облицовките на стените и таваните често са решаващи за това, дали пожарът безпрепятствано се разпространява или остава ограничен на мястото на възникването до навременното му изгасяване.

Съвсем не е маловажно с какви средства, с какъв строеж на стената ще постигнем високите днешни изисквания за топлоизолация. Добрата топлоизолация ще се грижи за ниските разходи след това. Устойчивият на атмосферни влияния външен слой, топлоизолацията, носещите елементи, вътрешната мазилка и дори декоративното покритие на вътрешнната страна на стената трябва да се съгласуват един с друг, да допълват качествата си, да работят заедно. 

Солидността и трайната стойност са важни величини, ето защо влагайки нашите продукти в системи и благодарение на тяхното съвместно действие, гарантираме безупречен резултат!jung Сухо строителство jung
        Строителни платна
        Профили
        Окачвачи
        Шпакловки и лепила
        Ленти, лайсни и мрежи
        Растерни тавани
        Ревизионни клапи
jung
hansgrohe

KALDEWEI

DURAVIT

 

.


    линкове | поверителност 

    Copyright © 2007 ЮНГ ООД 
    Всички права запазени.
.
Share |

бул. Ботевградско шосе 262, София 1839, тел. 02 / 91 91 600 факс 02 / 91 91 611
email: jung@jung.bg      www.jung.bg